Diskuse

Jsme ocas západního světa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Jaksi autor zapomněl na to, že nic nevlastníme. Ten kdo vlastní a má zisk tak ho odváží za hranice a tady nic nezbude. Vlastník rozhoduje o tom , co s penězi.

Vlády před námi šly serii těch nejhorších rozhodnutí a zůstává jen otázkou zda byli podplacení, zkorumpováni , nevěřím, že byli všichni tak hloupí.

0 0
možnosti
JK

Neřekl bych, že ztrácíme. Ale je jasné, že úspěch je už to, že držíme krok a semtam v něčem i přidáme.

2 0
možnosti
JS

Až na nás bude někdo dělat tak jako my na ně tak potom se jim můžeme přiblížit. A ti političtí nadlidé? Mezi nimi žádný slušný člověk nevydrží !!a když tak ho pomluví a mediálně znemožní.

0 1
možnosti
AK

Jsme podprumer v Evrope, ale mame na vic. Samozrejme uznani prehmatu za poslednich sto let musi prijit pred napravou a verim, ze k tomu dojde.

Neni to jenom o zmeny mysleni a chut byt lepsi. Musi dojit k dalsi, rekneme "hedvabne" revoluci:)) a musi dojit ke kompletnimu trhu od postkomunistickeho nastaveni statu, ktery si dodnes vydrzujeme. Tento vychodoevropsky model rizeni statu se prokazal jako absolutne neschopny a zpatecnicky.

Pokud chceme udelat krok dopredu, musime najet zpet na spolkovy system s lokalnimi ekonomikami, danenim, planovanim a vladami. Jedine tak zacneme doufam dobihat Rakousko, ktere nam i z historickych duvodu muze byt modelem.

0 0
možnosti
RS

Nechape se problematika. Na vyssi uroven se musi vydelat a az potom lze diskutovat o danich. Jsme vyvojova zeme a nase vyrobky tomu odpovidaji. Iniciativa musi prijit z vysokych skol. Teprve male a stredne velike inovativni podniky z nasi republiky mohou udelat konkurenceschopny stat.Na vysokych skolach mame skutecne velmi schopne lidi. Jak je to mozne, ze jsme vyvojova zeme? To by melo byt thema pro vladu a parlament. Statisticky bylo zjisteno, ze vydaj na zakladni vyskum prinese desetinasobek na aplikovany vyskum petinasobek. Najde se nekdo, kdo to panu Babisovi rekne?

0 1
možnosti
PA

P59e20t77r 38A31g28u29l32á79r

15. 3. 2017 19:56

Hák spočívá v tom, že dochází k neúměrnému přerozdělování daní. Firmy jako Jablotron a Linet i Škoda sice prosperují, ale daně odvádějí se skřípěním zubů. A odvedené zmizí v rámci spřátelených kruhů do projektů, které jsou žumpa na peníze. Dálnice, které se musí opravovat ještě před kolaudací. Různé předražené zakázky. Takže nezbývá nic ostatního. To se samozřejmně odráží na neochotě daně platit.

6 0
možnosti
PA
AR

A20d73a10m 11R22y41c35h73l59ý

15. 3. 2017 18:55

Souhlas ale koho volit,???

1 1
možnosti
IM

I50v74a56n 19M82i40n26á84ř

15. 3. 2017 18:23

Vezměme si, jak je neskonale obtížné - najít nějakou skutečně vynikající, všeobecně oblíbenou a vzdělanou osobnost - pro funkci prezidenta.

2 0
možnosti

Nic proti, ale tohle člověk slyší v hospodách páté cenové, po několikátém pětipivu. Všechno je špatně, všichni nám lžou, ...

Jsme zkorumpovaná zem s mnoha problémy, ale špatně se prostě nemáme. Ať si tvrdíte co chcete.

A ten konec? Obecná výzva "ať je na světě mír". Zííív

4 4
možnosti
OP

Pane autore, lidé volí pořád ty samé pitomce, protože žádní jiní nejsou. Naši političtí představitelé jsou z našich řad, jací jsme my, takoví jsou i oni. Kdybychom my za něco stáli, ti ubožáci by si neškrtli, reklama, nereklama

4 0
možnosti
PH

P70a53v12e55l 29H93o13r25á35k

15. 3. 2017 20:20

Nemáte zcela pravdu, do politiky normální slušný vzdělaný člověk nejde. Ani u nás, ani v cizině. Politiky nevybíráme z nějakého reprezentativního vzorku. Zkuste se zamyslet, v duchu vybrat nějakého slušného a schopného člověka a zamyslete se, co by se muselo stát, aby ten člověk v politice dosáhl na nějakou vyšší funkci než je zastupitel na vesnici, kde to nikdo nechce dělat. Zjistíte, že v parlamentní demokracii není šance, aby tento člověk mohl vystoupat do pozic, kde by něco v tomto státě mohl skutečně ovlivnit. Tedy šance je, pokud by se z něj stal gauner, pak by lidem "bylo dovoleno" ho zvolit.

1 0
možnosti