Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Jaroslav Janota. dlužil a dluží 1, 5 milionů korun a tedy musel vědět, že takovou částku není schopen zaplatit. Na výzvy soudu neragoval a hrál mrtvého brouka. Takže zákonitě došlo k exekuci. Exekutoří mu předtím na dveře přilepili výzvu, že vzhledem k jeho dluhům proběhne exekuce a v kolik hodin bude exekuce vykonána. Exekutor se druhé dne vydal se svým asitentem provést soupis věcí k exukuci. Pan Janota se v bytě zamkl a odmítal otevřít a na výzvy neregoval ani na zvonění a bouchání. Takže exekutor podle zákona byt nechal vypáčit.Exekutoři v bytě narazili na další zamčené dveře do obývacího pokoje, když je otevřeli, čekal na ně Jaroslav Janota s namířenou zbraní. Exekutoři, když viděli Janotu, s namířenou pistolí začali z pokoje utíkat. Janota vystřelil směrem ke vstupním dveřím u kterých jeden z exekutorů stál. Střela jej ve výši 1, 5 metrů minula jen náhodou, prošla dveřmi pokoje a skončila v koupelně.

0 0
možnosti
JP

Odkud to víte a jak přišel pan Janota k takovému dluhu?

0 0
možnosti
PA

P93e90t22r 30A17g55u72l93á67r

23. 2. 2017 20:32

Souhlas. A jen doplním, že je to vykřičník vedle jiného a sice zařazení naší země mezi rozvojové právě kvůli nízkým příjmům. Kdyby měli dlužníci o pár procent vyšší platy, značná část z nich by byla schopna své dluhy spaltit, nebo je vůbec nevytvářet.

4 0
možnosti
RH

Píšete nesmysly, nejde o nízké příjmy, ale o HDP. Navíc, pokud by vzrostly příjmy, pak by řada lidí místo oddlužení, které je vysvobodí, musela splácet všechno.

0 1
možnosti
JH

J34i84ř60í 31H60r45b90e77k

23. 2. 2017 20:27

Díky za blog... myslím, že tohle by neměl mít problém podepsat žádný slušný člověk s minimem empatie. Kdyby to přišlo dřív, Janota mohl být možná ještě mezi námi ;-(

3 0
možnosti
RH

Je asi nutné odlišit jednotlivé dlužníky, protože já osobně znám řadu lidí, kteří se dostali do problémů nedostatkem zodpovědnosti, na druhou stranu znám i případy lidí, kteří jsou v tom nevině. Obecně je ale správné dluhy platit a mírnit se ve výdajích. Pokud pak někdo neunese dopady svých rozhodnutí, tak to nelze klást za vinu systému.

1 0
možnosti
MP

A je nutné odlišit i jednotlivé věřitele. Na ty, co skutečně chtějí co nejrychleji dosáhnout vyrovnání a na ty, co chtějí vydělat na úrocích z prodlení, smluvních pokutách a odměnách spřízněných advokátů.

2 0
možnosti
Foto

J43a23k86u29b 28R86o15t77h

23. 2. 2017 20:18

Vše pro dlužníka. Věřitel je onuce. Komiku.:-/

2 4
možnosti
RH

Máte pravdu, že je to dost nevyvážené.

0 0
možnosti
JZ

Jo jo, Vy toho hodne navrhujete, skorat nemluvite nic o tom, jak se ma vlastne jednat s neplatici. To je slepa skvrna Vasi teorie.

2 0
možnosti
AT

Obávám se, že vás dlužníci, i ti budoucí, budou za tyhle návrhy hnát vidlema :-))

0 0
možnosti
JP

" S hlubokou úctou "? To jste asi přehnal.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1974x
Malíř a autor knihy Univerzální zákony života.
Žijeme ve světě, který stále balancuje na ostří nesvobody. Svoboda a neohroženost začíná až tehdy, když se zbavíme všech drobných i velkých strachů. Pak nás nemůžou zotročit ani vnější okolnosti. Mým přáním je, abychom byli všichni skutečně svobodní. www.mirekvojacek.cz