Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tak zjednodušeně bych to neviděl.K vítězství zla stačí, aby slušní lidi přihlíželi se založenýma rukama,což je parafráze na nízkou volební účast znechucených voličů,kteří nemají koho vybrat z dostupných kandidátů.Takže k vítězství těch neslušných politiků stačí právě nízká účast.

0 0
možnosti
PS

Stokrát opakovaná lež se dostane pod kůži. Tak se buduje image. Lidé jsou rozčarováni z politiků, ale stejně mají pocit, že babiš dělá pořádek. Jde jenom o pocit ,který vyvolaly narážky na živnostníky, kteří jako že kradou, ale ano to s eet spraví. Nikdo si neuvědomuje, že střední a drobný podnikatelský stav nejen , že nabízí spoustu pracovních míst a podílí se na zdravém ekonomickém obrazu země, ale že všechny překážky, ať byrokratické nebo nákladové,narušují normální situaci v podnikatelském prostředí a zůstanou jenom velcí a silní , možná globální hráči. A ti nemají takový zájem o lidi, pouze o své makroekonomické ukazatele.

1 0
možnosti
PV

P45a17v16e76l 78V53é97b75r

10. 2. 2017 18:47

Ještě, že jsou tu Jediové, kteří mně vysvětlí, že já jsem ten špatný...

0 0
možnosti
VH

Potrefené husy se určitě ozvou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1974x
Malíř a autor knihy Univerzální zákony života.
Žijeme ve světě, který stále balancuje na ostří nesvobody. Svoboda a neohroženost začíná až tehdy, když se zbavíme všech drobných i velkých strachů. Pak nás nemůžou zotročit ani vnější okolnosti. Mým přáním je, abychom byli všichni skutečně svobodní. www.mirekvojacek.cz