Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Článok dobrý. Len by som úplne vylúčil to tučné písmo. Číta sa to úplne nahouby. Preto bez karmy...

0 0
možnosti
JM

To není špatné pane kolego.

1 0
možnosti
Foto

Aha, takže ty atentáty, útoky na kamiony v Calais atd. zařídila naše vláda, aby s námi mohla manipulovat. Ještě že jste mi otevřel oči, jinak bych jim na to skočil :-D.

5 0
možnosti
PS

Ignorovat problémy může jenom idiot. Pusťte si CNN nebo BBC . Ti mrtví nejsou figuríny, jsou to lidé s životními příběhy a ti muslimové, kteří vraždí nejsou vymyšlení. Na Ukrajině opravdu umírají lidé a Krym zabrali rusáci, členky Pussy Riot opravdu skončili v base. Nechápu to vaše vrtěti psem, ale věci se dějí. Pokud jste v Německu narazil na ignoranta, je to možné, u nás je jich taky dost, co se nezajímají o stav světa, ale jen o slevy v marketech.

4 0
možnosti
Foto

Jde o to, jak velké místo v novinách má zaujímat černá kronika?

1 0
možnosti
VM

V35á24c44l53a21v 27M91a36c41h

28. 6. 2015 22:22

Nedůvtipní maďaři staví zbytečný plot místo aby udili klobásy, Poláci místo televize běhají po lesích v maskáčích .... je neuvěřitelné s co jinak rozumnými lidmi udělá pár (desítek tisíc) černoušků nabo pár (tisíc) tanků.

Mě osobně neděsí nejvíce ani Rusko, ani imigranti, ale opakovaně prokázaná neschopnost EU cokoliv smysluplně řešit. Resp. prostě nám vládne byrokratický zahnívající moloch, jehož politika  je dána zájmy soupeřících mocenských klik s často velmi pochybnými cíly.

7 0
možnosti
JR

J12a36r77a 50R33a77n68k

28. 6. 2015 22:05

Problem je, ze Evropa je zaplavovana ilegaly, mezitim ve sbernych taborech v Jordansku, Turecku a Libanonu jsou ti skutecni imigranti ze Syrie, deti bez rodicu a cekaji uz od roku 2013. To jsou ti, kterym se ma pomoci, poslala jsem jiz pred rokem financni castku na Cerveny kriz a Lekare bez hranic.

0 5
možnosti
AK

Ano i řešení důsledků nezodpovědné politiky je možné, leč je to jen házení hrachu na stěnu.

1 0
možnosti
AK

Občas je dobré si kromě článků zdejších Babišových pisálků, kteří nejen neznají ani země o kterých píší, ale mají dost často, stejně jako jejich zaměstnavatel, problém i s češtinou, přečíst něco od lidí, kteří znají reálie a dlouhodobě se o konkrétní témata zajímají.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/markvart-usa-nezajima-evropa-zene-se-jenom-za-svym-snem-o-svetovlade/

0 3
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1974x
Malíř a autor knihy Univerzální zákony života.
Žijeme ve světě, který stále balancuje na ostří nesvobody. Svoboda a neohroženost začíná až tehdy, když se zbavíme všech drobných i velkých strachů. Pak nás nemůžou zotročit ani vnější okolnosti. Mým přáním je, abychom byli všichni skutečně svobodní. www.mirekvojacek.cz